Tilly kutya és a tenger


Kategória:
Cuki kutyák , Cuki kutyák

Létrehozva:
2021-02-06 21:48:05

Cikk írója:
Szabo Jánosne


Tilly kutya és a tenger

Tilly séta közben üldözőben veszi a vadkacsát, és a tengerbe esett.

A Tilly névre hallgató springer spániel csütörtök délután az angol man-szigeti Garwick Beachen tett séta közben üldözőbe vett egy vadkacsát. Tilly a gazdájával, Hayley Varney-val és annak édesapjával sétált, amikor hirtelen drámaira fordultak az események. Megpróbálták visszahívni a kutyát, de a tenger magával sodorta az ebet, és egy kis idő múltán már látni sem lehetett.

A kutya eltűnése után a Douglas-parti őrség körülbelül két órát töltött a part mentén, hogy ráakadjon a szerencsétlenül járt ebre, de ahogy sötétedni kezdett, leálltak a keresésével. "Elmentünk és megnéztünk néhány helyet, de nem láttunk semmit" – mondta Tilly gazdája. "Nem akartam a legrosszabbra gondolni, de amikor ilyen a tenger, akkor nehezen tudtam optimista maradni" – mesélte. Hozzátette, hogy a kutya általában nem úszik be a tengerbe, de amikor egy kacsán megakad a szeme, akkor bosszantó módon nekiiramodik.

Másnap egy úr észrevette Tillyt a sziklákon, és sikerült lehoznia onnan, majd visszavitte őt a tengerpartra. A kutya gazdija elmondta, hogy a kedvence folyamatosan sírt, és elképesztően jó érzés volt újra találkozniuk. Tilly jól kialudta magát a mintegy 16 órás kaland után, és a gazdája hamarosan újra sétálni viszi, de lehet, hogy egy ideig még elkerülik a tengert.