Anthony Rubio tervezi a 2023. tavaszi/nyarat

New York-i divathét

Nagyon büszke vagyok a New York-i divathét 2023 tavaszi és nyári prezentációjára. A kollekciómban 20 embernek szánt alkotás és 20 Canine Couture tervem szerepelt.

A gyűjtemény, amit leküldtem a kifutón, nagyon eklektikus volt. Általában egy témához ragaszkodom egy szorosabban összefüggő gyűjteményt bemutató témához, de ezúttal egy olyan ábrázolást szerettem volna megragadni, ahogyan az életet megtapasztaljuk. Ezért hívom ezt a kollekciót mindennapi embereknek… és házi kedvenceiknek.

Anthony Rubio Canine Couture, NYFW

A színfalak mögött Livie The Morkkal, mielőtt kifutott volna az Anthony Rubio Designs NYFW show-n.

Anthony Rubio Női ruházat és Canine Couture NYFW

Nagy debütálása.
Engedjék meg, hogy bemutassam legújabb kutyás modellünket. A neve Darla, és egy csodálatos pomerániai megmentő, aki mosolyogva megolvasztja a szívedet.

Anyukája úgy hozta el a show-ba, hogy nem állt szándékában a modellje, de ez gyorsan megfordult. Valójában csak nemrég fogadták örökbe, és elhozták legújabb húgát, Lalát, aki sok évadon keresztül modellkedik nekem. Természetesen Lala megrázta a kifutót, de láthatóan nem hagyott ki egyetlen lehetőséget sem, Darla gyorsan hozzászokott a hangulathoz, és érdeklődést mutatott a szereplés iránt.

Anyukája, Linda észrevett egy csodálatos rózsaszín ruhát 3D-s virágokkal, és érdeklődött, hogy megvásárolja-e Darlának. Kipróbáltuk rajta. Darla megvillantotta fertőző mosolyát, és mielőtt észrevettük volna, anyu megkérdezte, adhatunk-e neki egy esélyt a kifutón.

Darla nagyszerű volt, amikor a modellünkkel találkozott, aki törtfehér flitteres báli ruhában érte el a kifutót. Együtt gyilkoltak.

Anthony Rubio Canine Couture, NYFW

Perla a kulisszák mögött tölt egy pillanatot, mielőtt nekivágna a kifutónak.

Anthony Rubio Canine Couture, NYFW

LaLa, a Pom és Fritz a színfalak mögött, mielőtt nekivágnának a kifutónak.

Anthony Rubio Canine Couture, NYFW

Sunglass Cat a színfalak mögött, mielőtt nekivágna a kifutónak.

Anthony Rubio Női ruházat és Canine Couture NYFW

Ezzel a gyönyörű match-együttes-készlettel nyitottam meg a New York-i Fashion Week S/S 2023-as rendezvényemet az Anthony Rubio Designs számára. Ez a ruha egy textilfúziós kísérlet csúcspontja, ami nagyon kellemes volt. A ruha átlátszó, összenyomott indigókék flitterekből készült. A piros színnel rögzített panel teljes egészében újrahasznosított üvegből készült, gyöngysor formájában, amit aztán kézzel varrtam rá a ruhára. Érdekes tény, hogy a ruha teljesen vízálló. Kimba éjkék színben, kék és réz ékezetekkel díszített organza szmokingot mintázott.

Anthony Rubio Női ruházat és Canine Couture NYFW

Samantha és Perla. Olyan szép és édes, mint egy édesség. Szeretem ezt a kombinációt, de akkor mindkét ruhát kifejezetten ezekhez a modellekhez tervezték.

Anthony Rubio Női ruházat és Canine Couture NYFW

Alison egy tojáshéjjal díszített felsőt modellez egy virágos mozaikflitteres ceruzaszoknyával.

Lala, a kutyamodell padlizsán színű szecessziós virágos ruhát visel.

Anthony Rubio Női ruházat és Canine Couture NYFW

Luren Marquez és Fritz

Teljes futópálya videó: Anthony Rubio NYFW


Az elmúlt hónapokban a hangulatok és a hétköznapok inspiráltak. Egy kicsit minden arról szólt, hogyan haladunk előre, alkalmazkodva a változásokhoz és a kihívásokhoz, de soha nem felejtjük el megünnepelni kedvenceinkkel való kapcsolatainkat.

Volt benne nappali, nappali, utcai és hivatalos viselet, beleértve négylábú társainkat is. Minden ruhadarab újrahasznosított anyagok felhasználásával készült, ami ismét bizonyítja, hogy ami egykor hulladéknak számított, ma újrahasznosítható és divatként viselhető.

A háziállatok számára élénk, élénk színekkel, sok csillogással terveztem őket, mindegyik egyedi, egyedülálló műalkotás. Ezek a ruhadarabok azt mutatják, hogy kedvenceink a legrosszabb időkben is mennyire feldobják napjainkat. Amint azt már többször elmondtam, házi kedvenceink, amelyeket többnyire menhelyekről és mentőkről fogadnak örökbe, modellek és nem kiegészítők. Ünnepeljük házi kedvenceinket, és nem csak szívesen viselik ezeket az alkotásokat, hanem szeretik ezeket a műsorokat csinálni, és azt az üzenetet közvetíteni, hogy az embereknek örökbe kell fogadniuk, nem vásárolniuk.

Forrás: boredpanda.com